Fire spændende erhvervsområder ved Silkeborgmotorvejen

Silkeborg Kommune kan tilbyde fire nye spændende erhvervsområder tæt på Silkeborgmotorvejen. Virksomheder kan købe jord i alle erhvervsområderne nu.

kort over erhvervsomraader langs motorvejen

Silkeborgmotorvejen løber tværs gennem pulserende by og skøn natur med kilometerlange kig ind over Gudenåen, Silkeborg Langsø og skovdækkede dalskrænter.

Vi ved selvfølgelig godt, at virksomheder ikke kan leve af udsigten alene. Det kommer de heller ikke til. De nye, attraktive erhvervsgrunde langs Silkeborgmotorvejen ligger få meter fra vejen og giver mulighed for at få facade helt ud til de 30.000 potentielle kunder og medarbejdere, som hver dag kører forbi.

Silkeborg Kommune har specielt fokus på udvikling af fire spændende erhvervsområder tæt på motorvejen:

• Funder - Silkeborg Vest
  • Høje Kejlstrup - Silkeborg Nord
  • Erhvervskorridoren
  • Hårup - Silkeborg Øst

Virksomheder kan købe jord i de fire erhvervsområder nu. Henvend dig til Silkeborg Kommunes Erhvervstaskforce allerede i dag - så er din virksomhed godt på vej.

Vi hjælper din virksomhed

Silkeborg Kommune arbejder på flere fronter for at udnytte de muligheder, som motorvejen tilfører de eksisterende og kommende virksomheder. Vi ønsker at skabe gode vækstvilkår for byens eksisterende virksomheder og tiltrække nye virksomheder til områder.

Silkeborg Kommune tilbyder virksomheder hurtig og enkel sagsbehandling gennem vores Erhvervstaskforce, som er specielt sammensat til at hjælpe virksomheder med at flytte eller udvide.

Læs mere om vores Erhvervstaskforce