Silkeborgmotorvejen får 6 hjerter i Politiken

Søren Ryge har anmeldt Silkeborgmotorvejen i Politiken. Han er begejstret. Motorvejen er som et kunstværk.

Silkeborgmotorvejen

Søren Ryge giver Silkeborgmotorvejen seks hjerter i Politiken: Oplevelsen af Silkeborgmotorvejen er som at se et flot kunstværk, skriver han bl.a. i anmeldelsen i Politiken 16. august 2017, hvor også motorvejsbroen over Gudenåen får ros som et arkitektonisk mesterværk.

Læs hele Søren Ryges anmeldelse i Politiken.

Også Jyllands-Posten har tidligere anmeldt Silkeborgmotorvejen: ”…køreturen er blevet til Danmarks svar på en køretur i Schweiz med en snes større eller mindre landskabsbroer, vilde højdeforskelle og en spektakulær udsigt til skov og vand”.

Hvis man ønsker at placere sin virksomhed ved en helt fantastisk motorvej, kan Silkeborg Kommune stadig tilbyde en række unikke placeringer.