Nyheder

Her kan du læse nyheder om Silkeborgmotorvejen.

Tillykke til Silkeborgmotorvejen

Silkeborgmotorvejen aften

For et år siden indviede vi Silkeborgmotorvejen med Danmarks Største Vejfest. Åbningen af motorvejen har fået ejendomsmæglere, virksomheder og billister til at juble.

AO bygger ny butik i Erhvervskorridoren

Silkeborgmotorvejen

Håndværkergrossisten AO har købt en erhvervsgrund på 4900 kvadratmeter i Erhvervskorridoren ved Silkeborgmotorvejen. Ny butik skal stå klar næste år.

Nyt bilhus i Erhvervskorridoren

Silkeborgmotorvejen aften

Uggerhøj-koncernen har købt en erhvervsgrund på 10.000 kvadratmeter i Erhvervskorridoren ved Silkeborgmotorvejen. Et helt nyt bilhus skal indvies i 2018.

Silkeborg får ny bydel med inspiration fra New York

Søtorvet fra Viborgvej. Visualisering af CF Møller.

Om få uger begynder etableringen af en helt ny bydel midt i Silkeborg. Den nye bydel kommer til at bestå af 32.000 m2 blandet bebyggelse, detailhandel, erhverv og en hævet grøn bypark inspireret af New York High Line. Byggeriet forventes at stå færdigt i 2019.

Nye motorvejsskilte viser vej til Silkeborg

Nye motorvejsskilte viser vej til Silkeborg

Det må være dansk rekord for en by ved motorvejsnettet. Ikke mindre end seks af de velkendte, brune skilte til turistattraktioner er på vej op langs Silkeborgmotorvejen. De skal guide turisterne til et af verdens mest velbevarede moselig, verdens ældste hjuldamper i drift og Nordeuropas største ferskvandsakvarium og dyrepark.