Her kan du læse nyheder om Silkeborgmotorvejen.

Plads til Vækst 2018 sætter lup på Silkeborgs udvikling

Silkeborgmotorvejen

Silkeborg Kommune har et klart vækstmål. På konferencen Plads til Vækst 2018 stiller vi skarpt på, hvordan vi skaber de fysiske rammer og muligheder der er nødvendige for, at virksomheder i Silkeborg Kommune kan vokse og udvikle sig.

Nye tankanlæg på Silkeborgmotorvejen

Vejdirektoratet og Q8 vil påbegynde etableringen af to nye fuldt bemandende servicestationer på Silkeborgmotorvejen 10 km øst for Silkeborg.

Erhvervshandleplan 2018 skal sætte ekstra fart på udviklingen

Vækst og udvikling

I Erhvervshandleplanen 2018 er der afsat 4,5 millioner kroner til 12 stærke initiativer, der skal støtte op om den positive erhvervsudvikling i Silkeborg Kommune. Et af initiativerne er udvikling af Silkeborgmotorvejens erhvervsmæssige muligheder.

Indvielse af Lillehøjvej i Erhvervskorridoren

Silkeborgmotorvejen - Visualisering af Erhvervskorridoren

Tirsdag 31. oktober blev 1. etape af den nye Lillehøjvej samt et nyt signalanlæg indviet. Lillehøjvej er helt central i forhold til at trafikbetjene erhvervsområdet Erhvervskorridoren ved Silkeborgmotorvejen.